Separation

Dax att separera från SJ efter ca 10 års försök att åka mellan Göteborg - Mora, jag har tagit beslutet att försöka fortfarande åka mellan Mora Sthlm. Efter ca 5 timmar sammalagt försening på två dagar är lite för mycket. Träffade en kvinna som berättade att hon åker två ggr/år mellan Alingsås och Mora t o r. Detta har hon gjort under ca 15 år, vid jul och midsommar och aldrig kommit i tid. Vet inte om man kan skylla på frysta bromsar eller snökaos i juni ! Så nu har mitt miljötänk och att åka kollektiv ändrat riktning vad det gäller denna del i Sverige, och det blir bilen istället.
 
 
 
Till min gläde efter att komma hem hungrig törstig och supersur mitt i natten möts jag av Kimberly med en stor kram, stuvade makaroner nybakade saffransbullar stor kopp och knäck.
Det är lycka
Tack mitt hjärta
 
Rihanna - Shut Up And Drive

Kursen Balansekonomi

Som vanligt är jag Busy Lady med 1000 järn i elden för att försöka vara duktig på allt. Exempelvis julstäd julbak stryka tvätta jobba umgås med vänner vara mamma mormor fru skriva på min bok.och avslutningsvis tillbringa 10 arbetsdagar på sjön. Sen avsluta min resa från Sthlm till Göteborg för att gå på sista kursdagen i Balanskonomi tillsammans med Danne och ca 30 andra deltagare. Vilken tur jag har som har en man som fullkomligt tvingade mig att gå, Ett stort tack till hela teamet Pia Jan Camilla mfl. som jag har haft förmånen att träffa, Plus de deltagare som har delat med sig av så mycket tankar funderingar och erfarenheter. Sist men inte minst mina mentorer Agnetha och Marie så mycket värme och glädje. Gå gärna in på www.balansekonomi.se och läs lite mer. Varmt rekomendera att börja med ett semenariet med Charlie Söderberg " Ett rikare liv" Så vad händer ? Jodå alla fixar allt utmärkt utan mig när jag är borta tom. kanske bättre Vad jag egentligen bara behöver göra själv är att skriva på min bok. Underbar känsla jag lovar och faktiskt kommit till status " I like it " Så nu när jag vet att världen inte går under utan mig... ska jag ta kontroll över mig själv, städa upp bland vänner vinden garaget ekonomin företagande och mycket mycket mer. För nu laddar jag om på riktigt. Eye of the Tiger - Survivor
RSS 2.0